Tervezés
Művészet, luxus és kivitelezés
Az Adonis minden részletét gondosan megtervezték és szakszerűen megépítették. Krómozott csoportjainak eredeti kialakítása az egyéniség megállapítása. Az oldalsó panelek folyékony alakja krómral ragyog, amely a kerületük mentén fut.
Mint minden, amit Victoria Arduino készített, úgy az Adonis-t is úgy tervezték, hogy a szemnek örüljön, és megnyerje az ügyfeleket, bármennyire is megkülönböztetőek.
A modern és klasszikus stílusok egyensúlyával az Adonis időtlen. Eleganciája túllép a röpke divaton, mégis a feltörekvő trendek hullámát hordozza magában, és mint ikon önmagához, közvetítve maga az olasz eszpresszó értékeit és hagyományait.
Technológia
Ezt a gépet az ipar legújabb technológiájának beépítésére építették.
Térfogati adagolás: Fejenként legfeljebb 4 adag programozható.
Shot Timer: A beépített shot timer funkcióval minden főzőfej önállóan időzíthető külső időzítő használata nélkül.
Automatikus tisztítás: Az Adonis lehetővé teszi az egyes csoportok önálló automatikus tisztítását. Azt jelenti, hogy a mosás és a megrendelések egyidejű végrehajtása lehetséges. Már nem kell várnia a nap végéig a kávé minőségének lehetséges kockázatával.
Energiatakarékosság: Az Adonis programozható úgy, hogy bármikor be- és kikapcsoljon. Energia- és időmegtakarítás.
Visszapillantó tükör: A fordított tükörrel a barista most lehajlás nélkül nézheti a kávészűrő kimenetét. Egy kis előrelátás, amelyet értékelni fognak mindazok, akik használják.
Cool Touch: A Cool Touch gőzkar karja hőszigetelt, hogy biztonságos legyen a barista számára és könnyen tisztítható.
Kényelem
Hisszük, hogy egy barista munkája valami meghökkentővé válik, amikor képesek arra, hogy tehetségüket a pohárhoz és az ügyfelekhez irányítsák.
Az Adonis kezelőszervei összeolvasztják az esztétikát a funkcionalitással; egyedülálló sziromszerű nyomógomb panelje úgy helyezkedik el, hogy a kezelő minden mozdulatát egyszerûvé és intuitívvá tegye, ugyanúgy, mint az innovatív Steam Power Control rendszer, amely lehetõvé teszi a barista számára a gõzbot nyitását és bezárását a kar egyszerû elfordításával. .
Ellenőrzés
SIS (lágy infúziós rendszer)
A SIS minden alkalommal garantálja a lágy és krémes eszpresszó kivonatokat. Ezt a rendszer nyomásának monitorozásával teszi, és az extrakciós folyamat folytatásával fokozatosan növeli ezt a nyomást. Ez a folyamat rendkívül fontos, amikor a lehető legjobb poharat keresi.