Otávio Sérgio Abreu Filho a 170 hektáros Fazenda Novo Sol farmon vezeti gazdaságát. Gazdaságában 148 hektárt ültettek be kávénövénnyel. Fő kávé variáns a Catuai a farmján. Otávio az első a családban, aki birtokolt egy kávéfarmot, amelyet később tovább szeretne örökített a családban.
Otávio több évnyi átlagos minőségű brazil kávé termesztése után a specialty kávék világa felé fordította figyelmét. Ez a döntés inspirálta hogy szert tegyen teljesen új területekre is mint a Fazenda Novo Sol, amely egy 70 éves telek, jobb termékenységi potenciállal. Otávio az 1999-es évek eleje óta kávétermesztéssel foglalkozik. Először nem állt szándékában specialty kávéval foglalkozni, azonban amikor elkezdte proba jellegel hamar nagy sikereket ért el, visszajelzések mind pozitívak voltak a piacról. Otávio meglepődött, hogy milyen gyorsan beleszerette a specialty kávéba, és szenvedélye miatt erősödött hírneve és elismertsége is. A Fazenda Novo Sol volt az egyik első feldolgozó állomás, amelyen kísérletezett a Natural feldolgozási móddal többféle stílusával.