Fedezze fel prémium kávéinkat, teáinkat, forró csokoládéinkat, valamint Pentair vízszűrőinket és barista eszközeinket - minden, amire egy tökéletes italélményhez szüksége van, egy helyen!

Fazenda Espresso kávé blend

A Prémium Kávéélmény Csúcsán

Fedezze fel a Fazenda Espresso kávékeverék valódi prémium minőségét, amelyet kifejezetten a klasszikus kávé stílus kedvelőinek alkottunk meg. Ez az egyedülálló keverék a legkiválóbb Brazil arabica, Colombia arabica, és egy leheletnyi India robusta kávébabból készült, hogy egy testes, gazdag ízvilágot nyújtson minden csészében.

A Fazenda Espresso ízjegyei között az étcsokoládé, kakaó és a pörkölt mandula finom árnyalatai dominálnak, melyek tökéletes harmóniát alkotnak. Az intenzív, hosszú utóíz garantálja, hogy ez a kávé élmény sokáig elkíséri Önt. Ez a keverék messze túlmutat az unalmas, tömeggyártott olasz vagy kereskedelmi kávékon, amelyeket gyakran hosszú ideig tárolnak raktárakban. A Fazenda Espresso kávékeveréket frissen, rendelésre pörköljük, így Ön mindig a legjobb minőséget kapja.

Ez a prémium kávékeverék különösen alkalmas vendéglátóhelyek számára, ahol a legmagasabb szintű kávéélmény biztosítása a cél. Vendégei értékelni fogják az espresso gazdag, karakteres ízét, amely minden korttyal a minőséget és a frissességet közvetíti. A Fazenda Espresso a kávékedvelők igényeire szabva készült, akik a mindennapi kávézási szokásokon túlmutató, különleges élményt keresnek.

Válassza a Fazenda Espresso kávékeveréket, és emelje vendéglátóhelye kínálatát egy új, prémium szintre!

 

2 product 1 2

Készítsen magának vagy vendégeinek egy csésze Fazenda Espresso-ból készült eszpresszót, és élvezze a tökéletesen krémes, selymes textúrát, amelyet ez a kiváló minőségű kávékeverék nyújt!